νεα κρητη totalfitness news

Σε συνεργασία ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μαζί με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου αποφάσισαν για πρώτη φορά να πραγματοποιήσουν την ετήσια αποκριάτικη γιορτή τους ανήμερα την Τσικνοπέμπτη του 2014.
Σας προσκαλούμε να αναβιώσουμε το παραδοσιακό έθιμο του «Τσικνίσματος» στις 20 Φεβρουαρίου 2014 από τις 11:00 το πρωί με 16:15 το απόγευμα στο αποκριάτικο ξεφάντωμα, που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου με διάφορα μουσικά και χορευτικά δρώμενα.

Ελάτε για να τσικνίσουμε και να γλεντήσουμε παρέα με τα παιδιά μας. Τα παιδιά μπορούν να προσέλθουν ντυμένα μασκαράδες (προαιρετικά) από το πρωί. Στη γιορτή θα προσφέρονται σουβλάκια μπύρες, κρασί, αναψυκτικά με συμβολικές τιμές για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο ένα ψηφιακό tablet (κόστος λαχνού 1€). Επίσης, αν κάποιος θέλει να προσφέρει από την επιχείρηση του κάποιο δωράκι, μπορεί να το φέρει μαζί του και να μπει κατευθείαν στην κλήρωση.

Η ώρα αναχώρησης των παιδιών που δε συνοδεύονται από κηδεμόνα είναι η ώρα λήξης-αποχώρησης των μαθημάτων εκάστου τμήματος (Α΄- Β΄: 12:30) (Γ΄Δ΄Ε΄Στ 13: 10). Tα παιδιά του Ολοήμερου, που δε συνοδεύονται θα αποχωρήσουν την ώρα που έχουν δηλώσει οι γονείς τους (14:00, 15:30, 16:15).

Σας περιμένουμε να ξεφαντώσουμε και να αναβιώσουμε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης. 

Το Δ.Σ. του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top