νεα κρητη totalfitness news

Επιτυχώς για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου έληξε η έκθεση ΙΤΜΤ 2014 που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ στις 11 και 12 Φεβρουαρίου. Το περίπτερο της Περιφέρειας, με υπεύθυνο τον Δημήτρη Βασιλειάδη, βρισκόταν δίπλα στον χώρο του ΕΟΤ, ο οποίος αποτέλεσε τον κεντρικό χώρο υποδοχής των επισκεπτών για την Ελλάδα.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ Γιάννης Κλούβας, ο εκπρόσωπος της Budget Rent A Car Βασίλης Κασάπης, η υπεύθυνη Marketing του Casino Rhodes Αλεξάνδρα Χατζημιχάλη και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι των ξεναγών και των τουριστικών γραφείων που εξειδικεύονται στην ισραηλινή τουριστική αγορά. Σημειώνεται ότι την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και κυρίως το νησί της Ρόδου προτιμούν 100.000 Ισραηλινοί ετησίως. Από τις ισραηλινές Αρχές, το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε ο υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ Uzi Landau, ο οποίος εγκαινίασε την έκθεση, καθώς και ο Πρέσβης των Ελληνικών Αρχών στο Ισραήλ Σπυρίδων Λαμπρινίδης.

Σχέδιο κοινωνικής δικτύωσης από την ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ

Από τον Γραμματέα του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ Γεώργιο Καλύβα και τη σύμβουλο Μαριάννα Βαρβαρίγου, παρουσιάστηκε το σχέδιο κοινωνικής δικτύωσης της Ελληνικής Πρεσβείας με τίτλο «Η Ελλάδα στο Τελ Αβίβ», το οποίο συνδέεται με όλους τους ελληνικούς προορισμούς και εφεξής με την διαδικτυακή προβολή του ΠΡΟΤΟΥΡ, καθώς και με τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου www.aegeanislands.gr . Στην συνέχεια, τα στελέχη του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ προσκάλεσαν την ελληνική αποστολή της έκθεσης ΙΤΜΤ 2014 σε εκδήλωση ισραηλίτικης βραδιάς, που έλαβε χώρα στην οικία των δημοσιογράφων Tamira και Shlomo Zedikyahoy.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην έκθεση του Ισραήλ αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις και κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με την οργάνωση και τον πλούτο της πληροφορίας που προσέφερε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top