νεα κρητη totalfitness news

Καιρός 4 Φεβρουαρίου: πού θα αγριέψει ο καιρός
Πού θα αγριέψει ο καιρός από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου αφού έρχεται σφοδρή κακοκαιρία με ισχυρές βρoχές και έντονες χιονοπτώσεις;

Η σφοδρή κακοκαιρία που ξεκίνησε από την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρές βρoχές και έντονες χιονοπτώσεις, ενώ για περαιτέρω επιδείνωση του καιρού από κάνουν λόγο οι μετεωρολόγοι.

Οι οδηγοί με τον καιρό 4 Φεβρουαρίου θα πρέπει να κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες σε αρκετά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Καστοριάς ,της Φλώρινας, της Πέλλας, της Ημαθίας, της Καρδίτσας, αλλά και της Κορινθίας.
Το κρύο θα είναι αρκετά τσουχτερό στον καιρό 4 Φεβρουαρίου , αφού θα εξακολουθήσουν να πνέουν ισχυροί βοριάδες. Μηδέν βαθμούς Κελσίου έδειξε το θερμόμετρο στο Καρπενήσι, 4 βαθμούς Κελσίου στην Κοζάνη και τη Φλώρινα , 6 βαθμούς στα Ιωάννινα και 4 βαθμούς Κελσίου στην Τρίπολη.
Εντωμεταξύ, θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στα ανοιχτά του Ιονίου και στο Βόρειο Αιγαίο, γύρω στα 7 με 8 μποφόρ.
Από την Τρίτη, ο καιρός στις 4 Φεβρουαρίου το σκηνικό του καιρού θα αρχίσει και πάλι να αλλάζει σταδιακά… προς το καλύτερο, ξεκινώντας από τα δυτικά της χώρας.
Ζημιές έχουν υποστεί δρόμοι στην Μεσσηνία από τις έντονες βροχοπτώσεις και κλιμάκιο μηχανικών της περιφερειακής ενότητας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, πραγματοποίησαν αυτοψία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού.
Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο Αριστομένη – Μηλιώτη, περίπου 1,5 χλμ πριν το Μηλιώτη, όπου υπάρχει καθίζηση του οδοστρώματος. Από την αυτοψία των μηχανικών, διαπιστώθηκε πως η καθίζηση οφείλεται στις βροχοπτώσεις και πρόκειται για προβληματικό σημείο, αφού το ίδιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και τα προηγούμενα χρόνια. Ο αντιπεριφερειάρχης έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες για άμεση παρέμβαση με διάνοιξη αποστραγγιστικών τάφρων και αποκατάσταση του οδοστρώματος.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2014/02/kairos-4-fevrouariou/#ixzz2sGZztg4q

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top