νεα κρητη totalfitness news

maxairidis notio aigaio aftodioikisi
Καλοδεχούμενες χαρακτήρισε τις υποψηφιότητες του Γιώργου Χατζημάρκου, του Μπενέτου Σπύρου και της Λίλας Καφαντάρη στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ο περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, σχολιάζοντας τις προεκλογικές εξελίξεις.

«Καλοδεχούμενοι είναι όλοι οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του τόπου. Είναι καλό άνθρωποι που θήτευσαν στην Περιφέρεια ή θέλουν να θητεύσουν προερχόμενοι από την Αυτοδιοίκηση να είναι υποψήφιοι για τον δεύτερο βαθμό. Είναι θετικό να υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να συμβάλλουν προκειμένου ο τόπος να πάει μπροστά» τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης.
Αναφερόμενος στη δική του υποψηφιότητα, εξακολουθεί να αφήνει τα πάντα ανοιχτά: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη δική μου υποψηφιότητα διότι έχω δηλώσει ότι είναι απόφαση της παράταξης και θα το δούμε στην πορεία συλλογικά. Ζήτησα από τους περιφερειακούς συμβούλους να εκφραστούν ποιος θέλουν να αναλάβει.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον δεν σημαίνει ότι οριστικοποιήθηκε και ποιος θα είναι ο υποψήφιος, αυτό θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου. Με νηφαλιότητα η παράταξη θα αποφασίσει και μακάρι να βρεθεί κάποιος μέσα ή έξω από την παράταξη για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας διότι είναι πολύ δύσκολη», είπε ο περιφερειάρχης που εντός του μήνα αναμένεται να συγκαλέσει την ολομέλεια του συνδυασμού του. 

http://cyclades24.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top