νεα κρητη totalfitness news


Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τεσσάρων (4) ωρών και η συμμετοχή των εφοριακών είναι υποχρεωτική
Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Εσόδων σύμφωνα με το dikaiologitika.grενέκρινε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγράμματος μετεκπαίδευσης με θέμα «Εξυπηρέτηση και σεβασμός στις σχέσεις της Φορολογικής Διοίκησης με τους Πολίτες».
Ο σκοπός του προγράμματος είναι, αφενός, να τονιστεί η σημασία που δίνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στη σχέση της με τους πολίτες και, αφετέρου, να βελτιωθούν οι επικοινωνιακές δεξιότητες των υπαλλήλων, έτσι ώστε αυτοί να είναι σε θέση να εξυπηρετούν τους φορολογούμενους πιο αποτελεσματικά και στο συντομότερο δυνατό χρόνο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η έγκριση του προγράμματος.
Μία θεματική ενότητα του προγράμματος θα είναι και η διαχείριση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο από του υπαλλήλους των ΔΟΥ έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι και να ανταπεξέρχονται στις ειδικές ανάγκες της εργασίας του αφού οι εν λόγω υπάλληλοι έχουν γίνει πλέον ασπίδες μεταξύ των πολιτών και τους κράτους.
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τεσσάρων (4) ωρών και θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του
Επίσης το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις έδρες των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών, κατά το χρονικό διάστημα από 24 Φεβρουαρίου 2014 έως 14 Μαρτίου 2014 ενώ θα το παρακολουθήσουν όλοι οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ. και των Ειδικών Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών της Φορολογικής Διοίκησης.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική.
Το συνολικό κόστος του προγράμματος εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ποσό των οκτώ χιλιάδων εξακοσίων τριάντα εννέα ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών (? 8.689,97) ευρώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top