νεα κρητη totalfitness news



Για ανυπαρξία προτάσεων αναφορικά με την αντιμετώπιση της ανεργίας κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης επισημαίνοντας: «Δεν εχω σκοπό να ωραιοποιήσω τα πράγματα όμως το προνόμιο να γίνετε τιμητές της ευαισθησίας δεν σας το παραχωρώ γιατί χρησιμοποιείτε την ευαισθησία, δεν την υπηρετείτε».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δημήτρης Στρατούλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει σπάσει τα «ντροπιαστικά» ρεκόρ στην ανεργία σημειώνοντας ότι 7 στους 10 νέους δεν έχουν εργασία.
Αναλυτικά, ο υπουργός κατά την συζήτηση επίκαιρης ερώτησής που του κατέθεσαν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διακατέχεται από λεκτικές ακροβασίες. Δεν έχει καμιά ουσιαστική πρόταση. Εκφράζει αφορισμούς και διαπιστώσεις αλλά για την ταμπακέρα πετάει την μπάλα στην εξέδρα και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είναι η ανεργία των νέων». Πέραν αυτού υποστήριξε ότι «τα προβλήματα απασχόλησης νέων στην Ελλάδα προϋπήρχαν της κρίσης» και πρόσθεσε πως 10 χρόνια πριν την εκδήλωση της κρίσης υπήρχαν υψηλά ποσοστά ανεργίας και « οι νέοι παλινδρομούσαν μεταξύ υποαπασχόλησης … πρόκειται δηλαδή για δομικό πρόβλημα που επιδεινώθηκε με την κρίση». Παράλληλα σημείωσε ότι μια σειρά μεταρρυθμίσεων που υιοθέτησε η παρούσα κυβέρνηση «έχουν λειτουργήσει θετικά καθώς βοήθησαν να αποφύγουμε τα χειρότερα».
Νωρίτερα, ο κ Στρατούλης είπε πως «η χώρα έσπασε εφτά  ντροπιαστικά και εξευτελιστικά ρεκόρ ανεργίας  για τη χώρα. Ντροπή για τις μνημονιακές κυβερνήσεις και για την τρόικα». Επισήμανε ότι οι δείκτες της ανεργίας ξεπερνούν τους αντίστοιχους που εμφάνιζε η χώρα μετά από μεγάλες εθνικές καταστροφές» και συμπλήρωσε «κάθε μήνες ή 6 στους 10 ή 7 στους 10 νέους είναι άνεργοι».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top