νεα κρητη totalfitness news


Δημοψήφισμα για την κυβέρνηση, το οποίο θα οδηγήσει σε ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η κάλπη της ευρωβουλής, αλλά και αυτή των περιφερειών θα αποτελέσουν ένα πραγματικό δημοψήφισμα ενάντια στη κυβέρνηση του μνημονίου και της υποτέλειας που στραγγαλίζει και την αυτοδιοίκηση».
Σχετικά με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι ανάγκη να τοποθετηθούν όσο γίνεται περισσότεροι νέοι, ώστε να φέρουν «φρέσκο αέρα στη βαριά ομίχλη της πολιτικής ζωής».
  • Μάχη για να φύγει το παλιό και το φθαρμένο οι αυτοδιοικητικές εκλογές
Άκρως σημαντική χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη μάχη στις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους. Συγκεκριμένα είπε πως αποτελεί «μάχη της αλλαγής με τη στασιμότητα, του νέου με το παλιό και φθαρμένο, της δημοκρατίας με τον αυταρχισμό, της ανατροπής με την υποτέλεια, του πολίτη με τον υπήκοο. Μια μάχη που στην πρώτη γραμμή της θέλουμε να βρεθούν πρόσωπα με κύρος, εντιμότητα, συνέπεια, φρέσκια σκέψη και διάθεση για δράση. Μια μάχη στην οποία θέλουμε να προσελκύσουμε τους νέους ως εκπροσώπους μιας νέας ριζοσπαστικής αντίληψης για τις τοπικές κοινωνίες και το ρόλο της αυτοδιοίκησης.»
Η αυτοδιοίκηση δεν είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικό παζάρι, ούτε χώρος ανάδειξης τοπικών παραγόντων.Είναι η πιο άμεση, η πιο φιλική και κοντινή στον πολίτη εξουσία, που έχει τη δυνατότητα να κινητοποιεί τις τοπικές κοινωνίες για τη λύση των προβλημάτων τους.», τόνισε ο Α. Τσίπρας.
  • Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο εκπρόσωπος του παλιού και του φθαρμένου- βρίσκεται σε πανικό
Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «είναι εκπρόσωπος του παλιού και του φθαρμένου» και ότι πλέον «ο φόβος του δεν κρύβεται». Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι ουσιαστικά οι υπουργοί κάνουν ό,τι και ο ίδιος που «συστηματικά κρύβεται», για τον απλό λόγο ότι «έχουμε έναν πρωθυπουργό σε πανικό».
Επανερχόμενος στο θέμα των εξεταστικών επιτροπών, για τις οποίες έχει δεσμευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε: «εμείς δεν ζητάμε, ούτε υποσχόμαστε εκδίκηση σε καμία περίπτωση. Ζητάμε μαζί με όλους τους Ελληνες δικαιοσύνη και δεσμευόμαστε για δικαιοσύνη».

http://www.aftodioikisi.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top