νεα κρητη totalfitness news

karagiozis tinosΠλούσιο προβλέπεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα διοργανώσει φέτος το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου. Απρόσμενοι καλεσμένοι, ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, επιδιώκουν να καθιερώσουν το Μουσείο ως χώρο καθημερινής συνάντησης και δημιουργικής ενασχόλησης για τους κατοίκους του νησιού.

Πρώτος επισκέπτης του, λόγω της Αποκριάς, ο δημοφιλής Καραγκιόζης. Η αγαπημένη φιγούρα μικρών και μεγάλων θα βρεθεί για μία και μοναδική παράσταση στο Μουσείο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 18:30. Συγκεκριμένα, ο καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κούζαρος θα παρουσιάσει το έργο «Το στοιχειωμένο δενδρί» στη διάρκεια του οποίου ο ήρωας και η παρέα του θα ζήσουν απίστευτα κωμικές καταστάσεις. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σε συνέχεια της παράστασης, από το Σάββατο 1η Μαρτίου και κάθε Σάββατο μέχρι τα τέλη Μαΐου, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας θα λειτουργεί, δωρεάν, παιδικό εργαστήριο κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη. Από τις 11:00 έως τις 13:00, ο Τάσος Κούζαρος θα βρίσκεται εκεί για να μυήσει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του θεάτρου σκιών, να τους αποκαλύψει μυστικά της τέχνης του, να δημιουργήσει μαζί τους όχι μόνο φιγούρες αλλά και τη δική τους ιστορία-παράσταση με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη. Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας θα παρουσιαστεί στις αρχές Ιουνίου σε ειδική εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός από Τρίτη, 10:00-17:00), ή με τον κ. Ανδρέα Λαπούρτα στο τηλέφωνο 210 3256925 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).
karagiozis tinos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top