νεα κρητη totalfitness news

   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΚ
ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ ΤΗΝΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ
Μέγαρο «Αδελφότης των Τηνίων εν Αθήναις»
Ασημάκη Φωτήλα 40 και Λεωφόρος Αλεξάνδρας
114 73 Αθήνα 






Προς τον Δήμο Τήνου                                                                         Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2014
Υπόψη κ. Παναγιώτη Κροντηρά                                                       Αριθμός Πρωτοκόλλου 07/2014
Δήμαρχον  Τήνου



Αξιότιμε Δήμαρχε και εκλεκτά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Απαντώντας στην επιστολή σας  της 28 Ιανουαρίου 2014 με αριθμό πρωτοκόλλου 1500, σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, στην τακτική συνεδρίαση του την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30 στο Μέγαρο της Αδελφότητος  των Τηνίων εν Αθήναις, αποφάσισε να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου, για κατάθεση αίτησης ακυρώσεως κατά της υπουργικής απόφασης για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ)» και αίτηση αναστολής εκτελέσεως της ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας  ή κάθε αρμοδίου Δικαστηρίου.

Θεωρούμε ότι οι ανεμογεννήτριες είναι εντελώς ασυμβίβαστες προς την μικρή κλίμακα του ελληνικού νησιωτικού τοπίου. Τυχόν εγκαθιστάμενες στους τόπους προτίμησης των επενδυτών, συνεπάγονται καταστροφή του αντίστοιχου πολιτιστικού, αισθητικού και φυσικού κεφαλαίου του νησιού μας.

Η Τήνος μας  ζει από τον τουρισμό και έως τώρα θεωρείται κοιτίδα του πολιτισμού. Αν κάποιοι θέλουν να τη μετατρέψουν σε γη non grata είναι δικαίωμά τους. Όμως είναι δικαίωμα, αλλά και συνάμα υποχρέωση όλων μας, στη μνήμη των προγόνων μας, η προάσπιση της ιστορίας και της ποιότητας του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε καθημερινά.


Ο Πρόεδρος του
Συνδέσμου των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου Καταγόμενων




Ηλίας Αντ. Σιγάλας    
Τηλ.     κινητό    : 6944318033
Γραφείο : 210 2591254

Οικία    : 210 4110968

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top