νεα κρητη totalfitness news

Τέλος και στις ουρές στις τράπεζες -Πληρώστε τους φόρους σας ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής
Πληρωμή φόρων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του διαδικτυακού της τόπου www.gsis.rg  εγκαινιάζει μέχρι το τέλος του μήνα η Γενική ΓραμματείαΠληροφοριακών Συστημάτων.
Ετσι μετά το κλείσιμο, στην ουσία, των ταμείων στις εφορίες της χώρας, οι φορολογούμενοι δεν θα χρειάζεται ούτε καν να πάνε στις τράπεζες για να πληρώσουν τους φόρους τους.

Σήμερα υπενθυμίζεται, για κάθε φόρο που βεβαιώνεται ο φορολογούμενος λαμβάνει μια ταυτότητα οφειλής με την οποία μπορεί να τον εξοφλήσει σε οποιαδήποτε τράπεζα και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.


Βήμα - βήμα η διαδικασία

Οι φορολογούμενοι θα εισέρχονται στη σχετική υπηρεσία e-pos όπου και θα αναγράφουν την ταυτότητα οφειλής που θέλουν να εξοφλήσουν και στη συνέχεια θα χρεώνουν με εκάστοτε ποσό την κάρτα τους.

Ο φόρος θα εξοφλείται αυτόματα και έτσι δεν θα υπάρχει η καθυστέρηση που παρατηρείται τώρα μεταξυ της κατάθεσης του ποσού στην τράπεζα και την ενημέρωση της μερίδας του στο taxisnet για την πληρωμή.

Ήδη εν τω μεταξυ έχει τεθεί σε εφαρμογή και η ηλεκτρονική υπηρεσία διάθεσης παραβόλων του δημοσίου, χάρη στην οποία ο φορολογούμενος εχει τη δυνατότητα να επιλέγει το είδος του παραβόλου που επιθυμεί, να εκτυπώνει το σχετικό κωδικό και να πληρώνει μετά στην τραπεζα.


Πηγή: Τέλος και στις ουρές στις τράπεζες 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top