νεα κρητη totalfitness news


Επανέρχονται στο μηχανογραφικό οι σχολές της Αστυνομίας

Φαίνεται ότι οι συνεχείς ερωτήσεις που κατέθεσαν μαζικά οι βουλευτές για να δοθεί και στους φετινούς υποψηφίους το δικαίωμα εισαγωγής στις σχολές της Αστυνομίας είχαν αποτέλεσμα. Μπορεί το υπουργείο Δημοσίας Τάξης να μην έδωσε απάντηση και να αρκέστηκε στην παράθεση της νομοθεσίας όμως σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το "Βήμα"
ο κ. Αρβανιτόπουλος, που μέχρι στιγμής δεν είχε δώσει καμιά απάντηση στις ερωτήσεις των βουλευτών, αποφάσισε να δοθεί και στους φετινούς υποψηφίους το δικαίωμα εισαγωγής.
Μετά από επικοινωνία του news.gr με το υπουργείο Παιδείας, γνωστοποιήθηκε ότι εντός της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου θα βγει σχετική ανακοίνωση και θα αποσταλεί συμπληρωματική εγκύκλιος στα σχολεία. 

Από την πλευρά της η Αστυνομία, μετά από επικοινωνία, ανέφερε ότι θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση.

Ο ακριβής αριθμός των εισακτέων θα ανακοινωθεί εντός του Φεβρουαρίου ενώ με δεδομένο ότι οι εισαχθέντες του 2013-14 θα φοιτήσουν στις σχολές το 2015-16, οι φετινοί εισαχθέντες αναμένεται να φοιτήσουν το 2016-17. 

Πάντως η απόφαση αυτή έρχεται να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα αφού στην εγκύκλιο που στάλθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στα σχολεία το Υπουργείο όριζε ότι τα τμήματα Αστυφυλάκων και Αξιωματικών δεν θα υπάρχουν στο μηχανογραφικό του 2014.

http://www.news.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top