νεα κρητη totalfitness news

Η εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let’s do it Greece καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες της χώρας να συντονιστούν σε κοινή εθελοντική δράση, ταυτόχρονα μέσα σε μία ημέρα, στις 6 Απριλίου 2014.
Το «Let's do it World» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 110 χωρών και 9.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, ομορφαίνουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος τον Απρίλιο για τρίτη φορά, πραγματοποιείται η συγκεκριμένη καμπάνια που «υιοθετήθηκε» από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση» και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός είναι, να συντονιστούμε όλοι μαζί μέσα σε μία ημέρα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ως φορέας, ως εθελοντική ομάδα ή ως πολίτης μέσω της ιστοσελίδας www.letsdoitgreece.org για να μοιραστούμε όλοι μαζί αυτό το κοινό εθελοντικό όραμα και να κάνουμε την Ελλάδα να ξεχωρίσει διεθνώς! 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top