νεα κρητη totalfitness news

«Οι δανειστές οφείλουν να σεβαστούν αυτό που έχει κατορθώσει η Ελλάδα»Το τέλος των Μνημονίων σημαίνει την εκκίνηση της πραγματικής πολιτικής, εκτιμά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος, εκτιμώντας πως τη νέα εποχή που θα ξεκινήσει από την άνοιξη θα τη συμβολίσουν επενδύσεις, αποκρατικοποιήσεις, νέο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης και σύγχρονη κοινωνική πολιτική. Όπως λέει στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», η επανεκκίνηση πρέπει να γίνει με όρους πολιτικούς, όχι τεχνοκρατικούς, και τονίζει ότι πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί νέο οικονομικό μοντέλο και οι επιχειρηματίες να επανεπενδύσουν τα κέρδη τους. 

Ο Κ. Μαρκόπουλος εκτιμά πως μια κυβέρνηση που πιστεύει πως θα αλλάξει το οικονομικό και κοινωνικό κλίμα στη χώρα και εργάζεται σκληρά προς την κατεύθυνση αυτή, δεν έχει λόγο να ζητήσει ανανέωση εντολής. «Άρα δεν βλέπω αναγκαιότητα εκλογών», λέει στη συνέντευξή του, σημειώνοντας πως «οι ευρωεκλογές δεν θέτουν ζήτημα διακυβέρνησης της χώρας, ούτε με αυτό το δίλημμα πραγματοποιούνται». 

Σε ό,τι αφορά τέλος το «θρίλερ» των διαπραγματεύσεων με την τρόικα τονίζει: «Αυτό που έχει κατορθώσει η Ελλάδα δεν έχει όμοιό του στην Ευρώπη και τον κόσμο. Οι δανειστές οφείλουν να το σεβαστούν και να μην επαναλάβουν τα λάθη που έχουν παραδεχθεί, δηλαδή τη συνέχιση της ύφεσης και των περικοπών ή της υπερφορολόγησης». 

http://www.newsbeast.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top