νεα κρητη totalfitness news

Αναδείχθηκαν οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων του Σύριζα για τις δεκατρείς Περιφέρειες της Ελλάδος, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σκληρά στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναφορικά με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα θα ηγηθεί ο δήμαρχος Λειψών Μπενέτος Σπύρου όπως απαφασίσθηκε μέσω της συνεδρίασης που πραγματοποίησε η Πολιτική Γραμματεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν από τρεις ημέρες.

Άφθαρτα πρόσωπα
Για τη σημαντική θέση στο Νότιο Αιγαίο, σημειώνεται πως ένα από τα ονόματα που πρωταγωνιστούσαν ήταν ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος τελικά δεν επιλέχθηκε.

Ωστόσο, η επιλογή του Μπενέτου Σπύρου πρόκειται για μία απόφαση ουσιαστική αφού όπως επισημαίνεται από το κόμμα του Σύριζα, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκροτήσουν ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, με δεδομένη τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση που πρόκειται να ακολουθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με τον κ. Σπύρου, ο συντονιστής του τμήματος Αυτοδιοίκησης του Σύριζα, Σπύρος Τζόκας ήταν εκείνος που εξέφρασε εντονότερα τη διαφωνία του, τονίζοντας ότι, “Είμαι τρία χρόνια στην ΚΕΔΕ και ο Σπύρου δεν έχει στηρίξει ούτε μία φορά τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ”.

Αξίζει να τονισθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνεδρίαση του κόμματός του, κατέστησε με σαφήνεια πως είναι επιτακτική ανάγκη “να προωθηθούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, ώστε να δοθεί το στίγμα της αντιπαράθεσης με το φθαρμένο σύστημα του δικομματισμού”.

Επιφυλάξεις από την αριστερή πτέρυγα
Σημείο που δείχνει ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Σύριζα διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό, αποτελεί το γεγονός πως το κόμμα θα κατεβάσει στην αναμέτρηση πρόσωπα που είναι εκλεγμένοι βουλευτές. Ωστόσο, εσωπαραταξιακά, το ένα εκ των δύο προσώπων που εγείρει προβληματισμό όπως προαναφφέρθηκε είναι ο δήμαρχος Λειψών, για τον οποίο διατηρεί πλήθος επιφυλάξεων κυρίως η αριστερή πτέρυγα της παράταξης.

- See more at: http://www.koinignomi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top