νεα κρητη totalfitness news

miktes kikladon 2
Με αφορμή την από 4/12/2013   επιστολή της ΕΟΚ  σχετικά με την επερχόμενη επανέναρξη των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Η ΕΣΚΚ, σε συνεργασία με τους προπονητές των μικτών ομάδων κ.κ. Μαύρο Ανδρέα και Σκόρδο Γιώργο πραγματοποίησε άμεσα μια πρώτη συνάντηση και προπονήσεις παικτών από την κατηγορία Παίδων, γεννημένων τα έτη 1999-2000 το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου παράλληλα με τη Γ.Σ. της.
Παρόλες τις δυσκολίες με τα δρομολόγια, συγκεντρώθηκαν συνολικά 30 αθλητές. Οι αθλητές από Σύρο, Τήνο και Μύκονο προπονήθηκαν Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί και οι αθλητές από Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί, μαζί με τους Συριανούς που άλλωστε βρίσκονται εδώ. Η μη πραγματοποίηση δρομολογίου προς Πάρο, Νάξο το μεσημέρι, έδωσε την ευκαιρία στην ΕΣΚΚ να οργανώσει ένα δυνατό φιλικό των παικτών προεπιλογής το απόγευμα της Κυριακής με την ομάδα εφήβων του ΑΟ Ερμούπολης.
Μετά από 3 χρόνια περίπου απραξίας για τις Μικτές ομάδες, ελλείψει κονδυλίων της ΕΟΚ για το συγκεκριμένο θεσμό, ήταν πολύ σημαντικό η συγκρότηση Μικτών Ομάδων να ξαναρχίσει. Η ΕΣΚΚ με δικά της έξοδα και χωρίς έξτρα ποσό επιχορήγησης για αυτό το καμπ, κατάφερε παρόλες τις δυσκολίες να οργανώσει αυτή την προεπιλογή δείχνοντας ότι υπάρχει κίνητρο πλέον στους αθλητές για παραπάνω διάκριση. Να σημειωθεί η αρωγή της περιφέρειας Ν. Αιγαίου-Δράσεις Αθλητισμού και ιδιαίτερα του κ. Δ. Γρυπάρη που βρίσκεται κοντά σε τέτοιες προσπάθειες.
Επόμενο βήμα είναι η οργάνωση προπονητικού διημέρου από προπονητές Εθνικών Ομάδων της ΕΟΚ με τους αθλητές που θα επιλεγούν από αυτή την τριαντάδα.
Η ΕΣΚΚ βρίσκεται ήδη σε επαφή με στελέχη της ΕΟΚ για το σκοπό αυτό, αλλά και για τη διοργάνωση φιλικών αγώνων της Μικτής είτε στην Αθήνα είτε σε άλλο νησί.
Χαιρόμαστε που τα παιδιά που ταξίδεψαν στη Σύρο, έμαθαν περισσότερα για το μπάσκετ και είχαν την τιμή να εκπροσωπήσουν τις ομάδες τους με σκοπό τη στελέχωση μιας ικανής Μικτής Κυκλάδων. Ελπίζουμε πως η ΕΟΚ θα επεκτείνει το θεσμό και σε κορασίδες και εφήβους, αλλά και πως με την ολοκλήρωση κλειστών γηπέδων σε Τήνο και Πάρο, θα έχουμε ακόμη καλύτερη ανάπτυξη στο άθλημα.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το τριήμερο καμπ.
Από το Δ.Σ. της ΕΣΚΚ.
miktes kikladon 3
miktes kikladon 4
miktes kikladon

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top