νεα κρητη totalfitness news

«Εκλογές αν επιβληθούν νέα μέτρα υπό την πίεση της τρόικας»«Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο Φώτης Κουβέλης, εξηγώντας πως τα περί ταύτισης με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο σκόπιμος λόγος όσων επιδιώκουν μία Κεντροαριστερά με συντηρητικό πρόσημο.Στην παρατήρηση ότι τα μέτωπα με τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν να έχουν αμβλυνθεί το τελευταίο διάστημα, απαντά: «Εξακολουθούμε να χαρακτηρίζουμε πρωτοφανές το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να μην έχει σαφή πολιτική για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Να υποσχεσιολογεί και να παραμένει δέσμιος ενός αριστερότροπου λαϊκισμού και ενός δημαγωγικού λόγου».

Υπογραμμίζει επιπλέον πως η ΔΗΜΑΡ δε θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές, αλλά θα στηρίξει υποψηφίους που θα υποδείξουν οι οργανώσεις της.

Αναφερόμενος στη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου την οποία εξαγγέλλει και τα στελέχη του κόμματος που προσανατολίστηκαν προς την “Κίνηση των 58”, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημειώνει: «Το εγχείρημα συγκρότησης του προοδευτικού πόλου είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Δεν έχει σχέση ούτε με συγκολλήσεις κορυφής ούτε με συσπειρώσεις... παροχής υπηρεσιών σωτηρίας. Σ' αυτήν την προσπάθεια συμπράττουν όντως στελέχη που παλαιότερα αναφέρονταν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα συμπαρατάσσονται με τη ΔΗΜΑΡ. Αλλά δεν είναι τα μόνα. Εντός των ημερών θα διαπιστώσετε ότι ο προοδευτικός πόλος που προωθούμε έγινε ήδη πόλος συσπείρωσης σοσιαλιστών, οικολόγων, ανένταχτων αριστερών και διανοουμένων».

Τέλος, ερωτηθείς αν ζητά προσφυγή στις εθνικές κάλπες, ο Φώτης Κουβέλης απαντά: «Αν υπό την πίεση της τρόικας επιβληθούν νέα μέτρα, ναι, τότε η προσφυγή στην εθνική κάλπη είναι αναγκαία».


http://www.newsbeast.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top