νεα κρητη totalfitness news



perifereia notiou aigaiou 
Άνοιξε ο δρόμος για Δεκαβάλλα
Η ανακοίνωση αποχώρησης από τα κοινά του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Πουσσαίου μετά το τέλος
της τρέχουσας θητείας, ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για το διάδοχό του στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μαχαιρίδη.
Πάντως, δε θεωρείται βέβαιη η κάθοδος του σημερινού περιφερειάρχη στις προσεχείς εκλογές κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει εντός Φεβρουαρίου.

Αν ο κ. Μαχαιρίδης διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, όπως όλα δείχνουν, υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων θα είναι ο απερχόμενος δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας

Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό έχει κατατεθεί πρόταση στον κ. Δεκαβάλλα από το νυν περιφερειάρχη για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό του. Μια πρόταση την οποία εξετάζει ο κ. Δεκαβάλλας και εφόσον απαντήσει θετικά θα πάρει τη θέση του υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη.

Κόκκινος ή Μπάιλας;

Στην αντίπερα όχθη και στον υπό δημιουργία συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου που όπως φαίνεται θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει μιας και η προσπάθεια βρίσκεται ακόμη στην αφετηρία. Σε περίπτωση που ο κ. Χατζημάρκος συμπράξει με το σημερινό επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, τότε είναι πιθανό ο Χαράλαμπος Κόκκινος να πάρει τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες ότι για τη συγκεκριμένη θέση έχει πολλές πιθανότητες το όνομα του π. νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει ενεργά στο χώρο της αυτοδιοίκησης και έχει έρθει σε επαφή με τον κ. Χατζημάρκο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, φήμες θέλουν τον κ. Κόκκινο να προορίζεται για τη θέση του υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη στα Δωδεκάνησα ή να επιχειρεί να κατεβάσει δικό του συνδυασμό στις εκλογές χωρίς να συμπράξει με τον κ. Χατζημάρκο. Οι διεργασίες και οι ζυμώσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν τελικές εξελίξεις.

Επαφές για τη δημιουργία βάσης ισχυρού ψηφοδελτίου κάνει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μπενέτος Σπύρου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, ενδιαφέρεται για τη θέση του υποψήφιου χωρικού αντιπεριφερειάρχη ο δήμαρχος ΆνδρουΓιάννης Γλυνός, αν κι έχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα.

Με το συνδυασμό της Λίλας Καφαντάρη υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης θα είναι εκ νέου ο Βαγγέλης Σιγάλας, περιφερειακός σύμβουλος από την Σαντορίνη. 

http://cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top