νεα κρητη totalfitness news


Οι επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας θα επαναφέρουν το αίτημα να συνεχιστεί το πρόγραμμα απολύσεων και διαθεσιμότητας και το 2015 στη συνάντηση που θα έχουν με τον
υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γνωρίζοντας ότι η απάντηση της κυβέρνησης θα είναι αρνητική.
Ο Κ. Μητσοτάκης το έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως και δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, ειδικά ενόψει των διπλών εκλογών του Μαίου. Ωστόσο, για τους δανειστές είναι άμεση προτεραιότητα η συρρίκνωση του Δημοσίου και θεωρούν ότι το τρέχον πρόγραμμα δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ετεροβαρές,με μόλις 1.000 απολύσεις κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, ενώ οι υπόλοιπες (από τις 11.000 που προβλέπονται για το τρέχον έτος) αναμένεται να γίνουν μετά το δεύτερο τρίμηνο. Γνωρίζουν επίσης ότι την προεκλογική περίοδο θα παγώσουν όλα και θεωρούν εκ προοιμίου ότι ο στόχος του πρώτου εξαμήνου δεν θα έχει επιτευχθεί.
Με αυτά τα δεδομένα, θεωρείται πολύ πιθανό ότι μετά την ολοκλήρωση αυτού του γύρου της διαπραγμάτευσης θα φύγουν με άδεια χέρια και θα επανέλθουν το καλοκαίρι δριμύτεροι, ανοίγοντας τη σχετική συζήτηση από μηδενική βάση και με μεγάλη πίεση.
http://www.aftodioikisi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top