νεα κρητη totalfitness news



Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης και Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Δεκαβάλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε όλο το μεγάλο χρονικό διάστημα της αυτοδιοικητικής μου θητείας έκανα πολλούς και καλούς φίλους στον κόσμο της Αυτοδιοίκησης, όμως είναι σε όλους γνωστό, ότι με τον Γιώργο Πουσσαίο είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι. Είμαστε αδέλφια. Πρόθεσή μου ήταν να συμπορευτούμε στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, όπως τα παλιά καλά χρόνια της Τ.Ε.Δ.Κ. Κυκλάδων.
Η απόφαση του Γιώργου να μη συμμετέχει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές αποτελεί πλήγμα για το θεσμό. Ο Γιώργος έχει μια διαχρονική, σταθερή και μεγάλη προσφορά στο νησί του, την Ίο, τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης.
Μετά από συνεννόηση που έκανα με τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, Δήμαρχο Ρόδου, Στάθη Κουσουρνά, ο Γιώργος Πουσσαίος θα τιμηθεί από την Π.Ε.Δ. όπως του αξίζει για την τεράστια προσφορά του. Η απόφαση θα ληφθεί σε ένα από τα προσεχή συμβούλια.
Πέρα από αυτό όμως, οι φίλοι και συνεργάτες του, καθώς και οι πολίτες που τον έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια προσδοκάμε την επιστροφή του στα κοινά.»

                             Από το Γραφείο Τύπου


του Τ. Π. Κυκλάδων  της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top