νεα κρητη totalfitness news


Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού τη Δευτέρα και την Τρίτη

Αθήνα
Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας για επιδείνωση του καιρού τη Δευτέρα και την τρίτη, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και τα χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα αρχικά σε όλη τη χώρα (εκτός ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά και βόρεια βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα 6 - 7 μποφόρ οι βοριάδες στα πελάγη, πτώση 4 - 7 βαθμών της θερμοκρασίας.
Την Τρίτη προβλέπονται αρχικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.
Άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία από την Τετάρτη, η οποία θα συνεχιστεί περαιτέρω την Πέμπτη και την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και ήδη από την Τετάρτη δεν αναμένονται παρά μόνο ασθενείς βροχοπτώσεις στα δυτικά και νότια. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα ανοίξει και η ΕΜΥ προβλέπει αραιές μόνο νεφώσεις.

http://news.in.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top