νεα κρητη totalfitness news

Στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2014 διεξήχθη στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην Ερμούπολη της Σύρου, ενημέρωση στελεχών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής σε οικονομικά θέματα, που...
διοργάνωσε η 6η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με την συνεργασία των Διευθύνσεων ΔΙΧΕΔΑΠ-ΔΟΣΠΑΣΠ του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Σκοπός του σεμιναρίου, που τελικά παρακολούθησαν στελέχη από περίπου 250 σημεία στην Ελλάδα, ήταν η διευκόλυνση στην άσκηση των καθηκόντων των στελεχών των Γραφείων Διαχείρισης των Λιμενικών Αρχών/Υπηρεσιών σε όλη την επικράτεια, καθώς και η ενημέρωσή τους σε νέες μηχανογραφικές εφαρμογές που καθιστούν ταχύτερη και πληρέστερη τη διεκπεραίωση των οικονομικών δαπανών.

Μέσω Τηλεδιάσκεψης λοιπόν (VIDEOCONFERENCE) οι υπεύθυνοι οικονομικοί Διαχειριστές των Λιμενικών Αρχών των Κυκλάδων (Σύρου- Μυκόνου-Θήρας-Άνδρου-Πάρου-Νάξου-Ίου- Τήνου- Μήλου) και της Σάμου, αλλά και των υπολοίπων Λιμενικών Αρχών/ Υπηρεσιών της χώρας μέσω διαδικτύου (livestreaming), είχαν τη δυνατότητα της παρέμβασης στην ενημέρωση, είτε ζωντανά, είτε μέσω υποβολής ερωτημάτων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αναλυτικά τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν τα εξής:

Νομοθεσία περί Δημοσίου Λογιστικού και Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης, Διάκριση προϋπολογισμών του ΥΝΑ σε επιμέρους ειδικούς φορείς, κατηγορίες δαπανών σε ΚΑΕ Κεντρικών και Περιφερειακών υπηρεσιών ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. , κατ’ αποκοπήν χορηγήματα για γραφικά, καθαριότητα και θέρμανση, Δαπάνες μέσω Παγίας Προκαταβολής, οδοιπορικά έξοδα εσωτερικού καθώς και παρουσίαση – περιγραφή μηχανογραφικών εφαρμογών όλων των ανωτέρω αντικειμένων.

Τη γενική εποπτεία είχε ο Διοικητής 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Γεώργιος, την ευθύνη του σεμιναρίου ο Διευθυντής ΔΙΧΕΔΑΠ Πλοίαρχος Λ.Σ. ΤΣΕΛΙΚΗΣ Αλέξανδρος, εισηγητές ήταν ο Γενικός Διαχειριστής ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΤΣΙΚΛΟΣ Δημήτριος, τα στελέχη της ΔΟΣΠΑΣΠ: α) Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικήτας, β) Αρχικελευστής Λ.Σ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γεώργιος, , καθώς και τα στελέχη της ΔΙΧΕΔΑΠ: α) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΟΠΟΛΑΝΟΣ Γεώργιος, β) Κελευστής Λ.Σ. ΣΚΟΡΔΑΣ Ιωάννης. Το συντονισμό του σεμιναρίου είχε ο Ανθ/στής Λ.Σ. ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Μάρκος και τη διεκπεραίωση των ερωτημάτων ο Σημ/ρος Λ.Σ. ΚΑΨΑΣΚΗΣ Πάρης και η Ανθστής Λ.Σ. ΜΠΙΤΣΙΚΑ Ερασμία. 

Το Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ μέσω της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ΣΥΡΟΥ προγραμματίζει στο άμεσο μέλλον με τον ίδιο πρωτοποριακό τρόπο, ανάλογες επιμορφωτικές συναντήσεις και σε άλλους τομείς (π.χ. ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΘΑΠ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΟΠΛΟΝΟΜΕΙΟ, κ.ά.), προκειμένου διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την κατάρτιση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.



Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top