νεα κρητη totalfitness news


Το Σάββατο 01/02/2014, στις 18:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Αίολος πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συνάντηση από την πρό(σ)κληση, μια πρωτοβουλία του ιστολογίου "Ξάνεμο". 
Στην αρχή της συζήτησης οι διαχειριστές έκαναν μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό της δημιουργίας και της δράσης του ιστολογίου και ακολούθως μια επιγραμματική περιγραφή του πλαισίου και των βασικών αρχών της πρό(σ)κλησης. Η σύντομη εισαγωγή ολοκληρώθηκε με αναφορά στην αναγκαιότητα καθόδου ενός αυτοδιοικητικού σχήματος, απελευθερωμένου από κάθε είδους εξαρτήσεις και χτισμένου πάνω στις αρχές της συμμετοχής και της ισονομίας.
Ακολούθησε διάλογος με εισηγήσεις από τους παρευρισκόμενους που σχεδόν όλοι τοποθετήθηκαν ορίζοντας τελικά ένα άμεσο σχέδιο δράσης για να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια. Καταληκτικά πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία επί των αποφάσεων όπου υπερψηφίστηκαν ομόφωνα:
1. Το αυτοδιοικητικό σχήμα είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές. Είναι λοιπόν ουσιαστικά ο πρώτος συνδυασμός που ανακοινώνεται γραπτά για τον δήμο της Τήνου.
2. Οι παρόντες δεσμεύτηκαν με την υποχρέωση να εντείνουν την προσπάθεια και να ανοίξουν την πρόσκληση στην κοινωνία ώστε να μαζικοποιηθεί. Οι υποψήφιοι και ο επικεφαλής θα αναδειχθούν μέσα από τις διαδικασίες των συνελεύσεων. 
3. Στο άμεσο διάστημα (εντός δύο εβδομάδων) θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις σε Τήνο και Αθήνα. Από την επόμενη συνάντηση στην Τήνο θα προκύψει μόνιμη οργανωτική επιτροπή και θα συμφωνηθεί το όνομα της κίνησης.
Την προσωρινή οργάνωση αναλαμβάνει πενταμελής επιτροπή που συστάθηκε στο τέλος της συζήτησης και της οποίας η θητεία θα είναι μέχρι τον ορισμό της μόνιμης οργανωτικής επιτροπής
 Η οργανωτική επιτροπή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top