νεα κρητη totalfitness news




Die Welt: Αλλάζει το νέο Μνημόνιο – Η Ελλάδα αποφασίζει τα μέτραΝέο πακέτο για την Αθήνα σχεδιάζει η Γερμανία σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η οποία επικαλείται κυβερνητικές πηγές. Το νέο πακέτο θα έχει μεγάλες διαφορές από τα προηγούμενα. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί φέρονται να έχουν αποφασίσει ότι δεν θα επιβάλλουν συγκεκριμένα μέτρα στην Ελλάδα, αλλά μόνο στόχους. Τα μέτρα – σύμφωνα με την εφημερίδα – θα τα αποφασίσουν μόνοι τους οι Έλληνες.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πιστωτές δεν θα υπαγορεύουν πλέον λεπτομερώς ποιες μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να υλοποιεί η Αθήνα. «Θέλουμε να ξεφύγουμε από αυτή την προσέγγιση που προήλθε κυρίως από τις εμπειρίες του ΔΝΤ στις αναπτυσσόμενες χώρες», φέρεται να δήλωσε η ανώνυμη πηγή.
Αντί να υπάρχει μια λίστα με περισσότερα από 100 μέτρα που πρέπει να υλοποιηθούν, οι διεθνείς πιστωτές θα δίνουν στην ελληνική κυβέρνηση 20 στόχους που θα πρέπει να επιτύχουν, σημειώνει η εφημερίδα.
«Οι Έλληνες θα μπορούν τότε να αποφασίζουν για τον εαυτό τους ποια μέτρα να λάβουν για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους», δήλωσε η ίδια πηγή.
Μάλιστα η εφημερίδα σημειώνει ότι με αυτό τον τρόπο τα μέτρα θα λάβουν άλλου είδους νομιμοποίηση. "Ο ειδικός σχεδιασμός των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων θα βρίσκεται έτσι κατά κύριο λόγο στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης. Επιπλέον, η νομιμότητα των προγραμμάτων σε σχέση με τον ελληνικό λαό θα μπορούσε να ενισχυθεί" σημειώνει η Die Welt.
Μια ισχυρότερη δέσμευση των Ελλήνων εκτιμάται ότι θα βοηθήσει επίσης τους Ευρωπαίους.
http://www.news.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top