νεα κρητη totalfitness news

Eurovision 2014 Ελλάδα: Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Freaky Fortune ή Josephine;
Ποιες είναι οι τελικές υποψηφιότητες για την Ελλάδα στη Eurovision 2014; Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός;
Καλομοίρα και Ελπίδα θα είναι παρούσες στον ελληνικό τελικό ανάδειξης τους τραγουδιού που θα πάει για την Ελλάδα στη Eurovision 2014.

Η Καλομοίρα και η Ελπίδα φαίνεται πως θα είναι μεταξύ εκείνων που θα δούμε στη σκηνή του ελληνικού τελικού της Eurovision 2014, εκτός από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που διεκδικούν το «εισιτήριο» για την Κοπεγχάγη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Freaky Fortune και Josephine θα «μονομαχήσουν» για το «χρίσμα» της Ελλάδας στη Eurovision 2014 πιθανότατα στις 5 Μαρτίου.
ο Κώστας Μαρτάκης και η Κρυσταλλία ήταν τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την Ελλάδα στη Eurovision 2014, ενώ οι υποψηφιότητες της Josephine και των Freaky Fortune ήρθαν στη συνέχεια. Τα ονόματα των τεσσάρων υποψηφίων έγιναν και επίσημα μετά από σύσκεψη που έγινε για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2014, στην οποία συμμετείχαν οι άνθρωποι της ΔΤ, του μουσικού καναλιού MAD και των δισκογραφικών εταιρειών «Panik» και «Platinum».
Με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στην Eurovision, οι διοργανωτές του ελληνικού τελικού σκέφτονται να μας θυμίσουν συμμετοχές παλαιότερων ετών που έχουμε αγαπήσει.
Εκτός από τα ονόματα της Μαρινέλλας και της Καίτης Γαρμπή που έχουν ήδη ακουστεί, η Καλομοίρα και η Ελπίδα λέγεται πως δέχθηκαν «κρούση» για να είναι παρούσες στην «λαμπερή» βραδιά, ερμηνεύοντας, φυσικά, τα «My Secret Combination» και «Σωκράτη Εσύ Super Star» που είπαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.
Την παρουσίαση θα αναλάβουν και φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή, ενώ την επιμέλεια θα έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός.


Πηγή: http://www.fimes.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top