νεα κρητη totalfitness news

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ INFO KIOSK

    Με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, μέσα από τα στατιστικά στοιχεία που μας παρείχαν τα προγράμματα των
δύο (2) INFO KIOSKS, βεβαιωθήκαμε ότι το δύσκολο αυτό εγχείρημα που για πρώτη φορά έγινε με τόσο οργανωμένο τρόπο για την προβολή της Τήνου, είχε επιτυχία, καθώς η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη, τόσο στο info kiosk που βρισκόταν στο πλοίο SUPERFERRY, όσο και σε αυτό που βρισκόταν στην πόλη της Τήνου.

    Στο info kiosk που βρισκόταν στο SUPERFERRY από τέλος Ιουλίου του 2013 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου του 2014 (ημερομηνία αποχώρησης του πλοίου από τη γραμμή για την ετήσια συντήρηση) έγιναν 9.117 επισκέψεις.

    Στο info kiosk που βρισκόταν στην Πλατεία Παντανάσσης στην πόλη της Τήνου από τέλος Ιουλίου 2013 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2013 έγιναν 3.301 επισκέψεις.

    Τα ποσοστιαία στοιχεία ανά κατηγορία που μας παρείχαν τα info kiosks θα παρουσιαστούν σε επόμενο δελτίο τύπου.

    Τα στατιστικά στοιχεία που μας παρέχονται από το πρόγραμμα είναι αναλυτικά για κάθε ενότητα και για κάθε διαφημιζόμενη επιχείρηση. Στοιχεία που μας δίνουν τη δυνατότητα να μελετήσουμε τι ζητάει και για τί ενδιαφέρεται κάθε επισκέπτης που έρχεται ή ήδη είναι στην Τήνο. Έχουμε, δηλαδή, στη διάθεσή μας δωρεάν μία έρευνα για τον τουρισμό μας, η οποία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

    Σε περίπτωση που κάποιος ήδη διαφημιζόμενος θέλει να ανανεώσει την καταχώρησή του ή που κάποιος ενδιαφέρεται να καταχωρηθεί στα info kiosks μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Ανδρέα Τσιμέκη (6945106363) και με τη γενική γραμματέα Λουκία Κολλάρου (6947522471) το αργότερο μέχρι τις 28/02/2014.    


Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας
    Ανδρέας Τσιμέκης                                 Λουκία Κολλάρου


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top