νεα κρητη totalfitness news

Σε γενική καθυστέρηση περιέρχονται τα projects για την αναδιάρθρωση τουεπιχειρηματικού τοπίου της χώρας, μέσω των ειδικών...
διευθύνσεων που συνέστησαν και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός και η υποδομή έχουν ετοιμαστεί, ωστόσο, καμία πρωτοβουλία δεν αναλαμβάνεται προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι συνθήκες στον οικονομικό τομέα θα ομαλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα.

Ο φόβος του πολιτικού ρίσκου επανήλθε και πάλι με... ορμή και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα τα ξένα κεφάλαια θα εμπιστευθούν τις αμφίβολες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα αμφισβήτησης και ανησυχιών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, που εκφράζονται σχεδόν από παντού, τα προγράμματα αναδιάρθρωσης προβληματικών ελληνικών επιχειρήσεων, που, ωστόσο, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, εξακολουθούν να έχουν καλές προοπτικές, δεν μπορούν να προχωρήσουν από τη στιγμή που υπάρχει ο κίνδυνος να προκηρυχθούν ακόμα και εκλογές.

Αυτό πρακτικά συνεπάγεται ότι όλα τα σχέδια πάνε για αργότερα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το πότε ακριβώς.


voria.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top