νεα κρητη totalfitness news

Ο τουρισμός παρουσιάζει ανάκαμψη, ωστόσο η Ελλάδα δεν πρέπει να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση σύμφωνα με την Telegraph. Η βρετανική εφημερίδα τη συγκαταλέγει ανάμεσα στις δέκα χώρες που αξίζει να έχει ακόμη περισσότερους επισκέπτες.
Σε σχετικό αφιέρωμα για τους προορισμούς που έχουν ανεξήγητα χαμηλό αριθμό- για τις «δυνατότητές» τους- τουριστών, η Telegraph συμπεριέλαβε και την Ελλάδα. «Λίγες χώρες μπορούν να συγκριθούν με την Ελλάδα στον πολιτισμό και την ιστορία. Συνήθως αναφέρεται ως η γενέτειρα της δημοκρατίας, με αρχαία ερείπια παντού, αλλά διαθέτει και εντυπωσιακές παραλίες και υπέροχα νησιά, συνήθως με καλές τιμές», γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Όσο για το τι φταίει και ο αριθμός των επισκεπτών δεν είναι αυτός που θα έπρεπε, το δημοσίευμα «δείχνει» προς την οικονομική κρίση. «Αναπόφευκτα αυτό επηρέασε τη χώρα. Υπάρχουν σημάδια ότι ο τουρισμός ανακάμπτει- με περίπου 17 εκατ. Ανθρώπους να υπολογίζεται πως επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2013», λέει το δημοσίευμα, αλλά πριν αυτό μεταφραστεί με απόλυτα θετικό τρόπο, συμπληρώνει με νόημα «Δεν είναι καταστροφή, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως η Ισπανία είχε σχεδόν 60 εκατ. τουρίστες και η Ιταλία περίπου 50 εκατ. επισκέπετες...».

Οι άλλες εννέα χώρες που αξίζουν να έχουν περισσότερους τουρίστες είναι, σύμφωνα με την Telegraph, οι Ινδία, Φιλιππίνες, Μπουτάν, Βραζιλία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ζιμπάμπουε και Βοσνία Ερζεγοβίνη.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top