νεα κρητη totalfitness news

Ποια ελληνική παραλία η καλύτερη σε όλο τον κόσμο [φωτο]
Ποια ελληνική παραλία είναι η καλύτερη παραλία σε όλο τον κόσμο; Δείτε τις φωτογραφίες από την παραλία.

Η παραλία Ναυάγιο αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού της Ζακύνθου και ίσως ολόκληρης της Μεσογείου. Μια παραλία που έχει φωτογραφηθεί από εκατομμύρια τουρίστες, μια από τις καλύτερες της Ελλάδας και σύμφωνα με την Huffington Post η καλύτερη στο κόσμο.
Η εφημερίδα έκανε ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα στη παραλία διευκρινίζοντας πως δε πρόκειται για μια ακόμα αμμουδιά, αλλά για την καλύτερη ακτή που μπορεί να βρει κανείς.
Η Παραλία πήρε το όνομα της από το πλοίο «Παναγιώτης» που ναυάγησε το 1982 όταν μετέφερε λαθραία τσιγάρα από την Τουρκία.
Πιο συγκεκριμένα το πλοίο βρέθηκε εκτός πορείας εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, και έπεσε στα βράχια της βορειοδυτικής πλευράς της Ζακύνθου.
Οι ιστορίες των «παλιών», μάλιστα, κάνουν λόγο για ένα μεγάλο εμπόρευμα που έπεσε στη θάλασσα και τα μέλη του πληρώματος που έδωσαν μάχη για να γλυτώσουν από την ακτοφυλακή.
Μια παραλία ερημική και προσβάσιμη μόνο από τη θάλασσα με βάρκες που ξεκινούν καθημερινά από τις κοντινές παραλίες της περιοχής αλλά και από την πόλη της Ζακύνθου με τα καραβάκια που κάνουν το γύρο του νησιού.
Δείτε τις φωτογραφίες από το ναυάγιο στην Ζάκυνθο:


Πηγή: http://www.fimes.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top