νεα κρητη totalfitness news

Σαββατόβραδο στις 16 Αυγούστου 2014, στην Κυριακάτικη Σύναξη της Ενοριακής Κοινότητας Αγίου Αντωνίου της Πάντοβας στο Σμαρδάκιτο Τήνου, γιορτάστηκε πανηγυρικά η επέτειος των 50 χρονών γάμου της σεβαστής οικογένειας του Γιάννη και Μαρίας Κρητικού, οι οποίοι χαίρουν τους απογόνους τους, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και καμαρώνουν για τα δώρα που τους χάρισε ο Θεός.

Στην επίσημη τέλεση της Θείας Λειτουργίας που τέλεσαν ο Λειτουργός της Ενορίας π. Μάρκος Γ. Φώσκολος και ο π. Μάριος Ρήγος, καταγόμενος από τον Σμαρδάκιτο Τήνου, συμμετείχε σύσσωμη η ενοριακή κοινότητα μαζί με συγγενείς και φίλους τους από την Τήνο και την Αθήνα, που συνέχαιραν μαζί τους. Ο π. Μάρκος στον διδακτικό λόγο του ερμήνευσε τον Λόγο του Κυρίου αναφερόμενος και στο μεγάλο γεγονός εορτασμού 50ετιας χριστιανικού γάμου της εορτάζουσας οικογενείας.

Κατά την τελετή αναγνώστηκε Ευλογία από τον Αγιο Πατέρα Πάπα Φραγκίσκο, την οποία παρέδωσε ο π. Μάριος στην Οικογένεια του Γιάννη και της Μαρίας Κρητικού.
Στην δροσερή αυλή της Εκκλησίας και στην απολαυστική πλατεία του χωριού κεράστηκαν οι συνεορταζόμενοι ευπαρουσίαστα σπιτικά παραδοσιακά γλυκά και ρακί παρασκευασμένα με πολύ μεράκι από μέλη της οικογενείας τα οποίοι γνωρίζουν άριστα να δημιουργούν εύγευστα και με καλλιτεχνική διάθεση τα γιορτινά γλυκίσματά τους.

Στη συνέχεια, στενοί συγγενείς και φίλοι των εορταζομένων μέσα στη χαρά των 50 χρόνων γάμου Γιάννη και Μαρίας, δεξιώθηκαν στο φιλόξενο και στολισμένο με ότι καλύτερο μπορούσαν σπίτι τους στο Σμαρδάκιτο Τήνου και δείπνησαν στη δροσερή και ανθοστόλιστη αυλή του σπιτιού τους.

Στο πανέμορφο τραπέζι Αγάπης απολάμβανες και θαύμαζες ανθοδέσμες περίτεχνες κατασκευασμένες από φρούτα και κηπευτικά που εντυπωσίαζαν τους συνδαιτυμόνες. Δημιουργοί στενοί συγγενείς της εορτάζουσας οικογενείας.

Μέσα στην ευτυχία ολοκλήρωσαν τη βραδιά τους για τα 50 χρόνια γάμου τους, μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους.
Νίκος Φώσκολος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top