νεα κρητη totalfitness news

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, κατάνυξη και συρροή εκατοντάδων πιστών από την Τήνο, την Αθήνα αλλά και άλλων περιοχών της πατρίδος μας γιόρτασε εχθές 14 Αυγούστου 2014 την Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παντηνιακό Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας η Καθολική Εκκλησία της Τήνου.


Στις 9 .00 το βράδυ τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμή της Παναγιάς μας ενώ στις 11.00 ξεκίνησε η Αγρυπνία όπου και διαβάστηκαν τα Βιβλικά κείμενα και ακούστηκαν οι μακαρισμοί. Με την βοήθεια των συμμετεχόντων ιερέων έδωσαν στους παρόντες πιστούς να καταλάβουν τι σημαίνουν οι Μακαρισμοί αλλά και να βοηθήσουν στο να προσευχηθούν όλοι μαζί υπέρ των Χριστιανών που διώκονται για την Πίστη τους.

Κατά τα μεσάνυχτα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Νάξου Τήνου - Μητροπολίτου Παντός Αιγαίου π. Νικόλαου Πρίντεζη και του ιερού κλήρου της Τήνου αλλά και με την συμμετοχή και άλλων ιερέων από άλλες εκκλησιαστικές επαρχίες.

Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Τήνου κ. Κροντηράς Παναγιώτης, ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Ορφανός Σίμος, Ο Έπαρχος Τήνου και ο νεοεκλεγείς Έπαρχος Τήνου, κ. Μάνθος Βίλας και κ. Ιωάννης Γιαγιάς αντίστοιχα, Εκπρόσωποι της Περιφέρειας, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τήνου,  Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Μάριος Φώσκολος


Εσπερινός προς τιμή της Παναγίας.























Αγρυπνία κ Αρχιερατική Θεία Λειτουργία
















































































Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top