νεα κρητη totalfitness news

Φώτο αρχείου
Δύσκολη νύχτα ήταν η χθεσινή για τις πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και τους κατοίκους της περιοχής που προσπαθούσαν με κάθε μέσο να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.
Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ σε χορτολιβαδική έκταση, βόρεια της Τήνου στον περιφερειακό δρόμο Καταπολιανής – Αετοφωλιάς (περιοχή Υστερνίων) τέθηκε υπό έλεγχο. Να τονίσουμε ότι η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 και με τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Επί ποδός τέθηκε μέχρι τις 7 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τήνου και ολόκληρο το νησί μετά την πρόκληση της πυρκαγιάς η οποία τέθηκε υπό έλεγχο.
Στο σημείο έσπευσαν με 3 οχήματα με 12 άντρες της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα του Δήμου Τήνου με εθελοντές οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά που έκαψε έκταση 70 στρεμμάτων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Ωστόσο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εμπρησμό.
Από τη φωτιά που ξέσπασε δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές ή κατοικημένες περιοχές. Ουσιαστικά δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για πλήρη κατάσβεση, αλλά και για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Προανάκριση διενεργείται αυτή τη στιγμή από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΑΚΌΜΗ :
Το θλιβερό πέρασμα της φωτιάς στη Τήνο. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατασβέστηκε η φωτιά που πήρε χθες το βράδυ στην Τήνο

Πυρκαγιά στον περιφερειακό δρόμο Καταπολιανής-Αετοφωλιάς ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top