νεα κρητη totalfitness news

Εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον περιφερειακό δρόμο Καταπολιανής-Αετοφωλιάς και με την βοήθεια του αέρα παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις(τώρα)
φωτογραφίες :  Μιμης Περγαλης

21.36  Η φωτιά εξελίσσεται εξελίσσεται. Αυτή την στιγμή πηγαίνει προς Σταυρια και ανεβαίνει προς Πολέμου Κάμπο. Έχουν φθάσει 3 οχήματα της πυροσβεστικής. Σε αυτές τις περιπτώσεις λέμε ο Θεός βοηθός παραμένουμε απλοί θεατές. Το μέτωπο της φωτιάς εκτιμώ ότι είναι 1χλμ και ευχόμαστε να μην περάσει την κορυφογραμμή των Υστερνίων.

23.31
Νεότερες πληροφορίες από το μέτωπο της φωτιάς : Η φωτιά καίει στην περιοχή της Καταπολιανής Υστερνίων Τήνου και κατευθύνεται προς την περιοχή Κόρης τον Πύργο.
Στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα αλλά και κόσμος από τα γύρω χωριά.

00.01 Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο αλλά μετά από συντονισμένες προσπάθειες των πυροσβεστών του κλιμακίου της Τήνου αλλά και εθελοντών έχει τεθεί υπό έλεγχο. Τα μέτωπα σύμφωνα με πληροφορίες είναι 2 και η φωτιά κατευθύνεται προς το βουνό.

00.30 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες,  η φωτιά καίει στην ευρύτερη περιοχή της Καταπολιανής των Υστερνίων, όπου στην περιοχή υπάρχουν ζώα. Όπως αναφέραμε και παραπάνω το ένα  μέτωπο της φωτιάς, τέθηκε υπό έλεγχο. Στην φωτιά βρίσκονται πυροσβεστικά τόσο από το τοπικό κλιμάκιο όσο και από το Δήμο Τήνου.

ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε στο σημείο το Πυροσβεστικό Σώμα Τήνου με 3 οχήματα και σε συνεργασία με εθελοντές κατάφεραν και κατέσβησαν τη φωτιά αργά το βράδυ.








Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top