νεα κρητη totalfitness news

KOKKINOSΣε εκδηλώσεις των  νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου στην Αθήνα εκπροσώπησε την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Συγκεκριμένα:
*Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου παρέστη σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων, η Δωδεκανησιακή Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου, η Πανελλήνια Ένωση Λεριών προς τιμή του καταξιωμένου Δωδεκανησίου ποιητή Δημήτρη Τσαλουμά (Λερικής καταγωγής ) που δραστηριοποιήθηκε στη Δωδεκάνησο και στην Αυστραλία.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Κόκκινος τόνισε τη βούληση της ηγεσίας της Περιφέρειας να στηρίξει τις δράσεις των πολιτιστικών οργανώσεων των νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου του Λεκανοπεδίου. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κρατάμε ψηλά την ιστορία και τον πολιτισμό της Δωδεκανήσου , τα ήθη κα τα έθιμα. Είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι των νησιών μας και διακρίνονται για την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Είναι ενεργοί πολίτες, θέλουμε τη συνεργασία τους, θα έχουν την στήριξη μας».
*Στη συνέχεια παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τον Ενωτικό Σύλλογο Κώμης – Περάστρας – Μοναστηρίων  Τήνου για να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν τον πρώην Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Καθολικών + Νικόλαο για τη μεγάλη του προσφορά κατά τα 41 χρόνια (1973-2014) της Επισκοπικής του Διακονίας .
*Σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου θα παρευρεθεί στο συνέδριο των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες που πραγματοποιείται στην Αθήνα, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top