νεα κρητη totalfitness news

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες με αρκετές εναλλαγές του καιρού από περιοχή σε περιοχή και... μικρά σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία.

Για αύριο, βροχές αναμένονται αρχικά στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα κεντρικά και τα βόρεια.

Την Πέμπτη οι βροχές μέσα στην ημέρα θα εξασθενήσουν στα δυτικά και τα βόρεια και θα περιοριστούν στα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, φτάνοντας τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Την Παρασκευή, αποκομμένο χαμηλό από τις χαμηλές πιέσεις της βόρειας Ευρώπης, θα επηρεάσει τον καιρό των Βαλκανίων και της ανατολικής Μεσογείου. Στη χώρα μας, ο καιρός θα επιδεινωθεί με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ έντονες βροχοπτώσεις στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πολύ πυκνές χιονοπτώσεις σε επίπεδο χιονοθύελλας αναμένονται στη δυτική πλευρά της Πίνδου, πάνω περίπου από τα 1000 μέτρα. Παράλληλα, οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, αγγίζοντας τα 8 μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι βροχερός σε όλη τη χώρα, όπου σε συνδυασμό με τους ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους θα επικρατήσουν συνθήκες θύελλας και θα πρέπει να δοθεί προσοχή. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε όλα τα ορεινά, πάνω από τα 900μ στα βόρεια και πάνω από τα 1200μ στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ώς προς τις ελάχιστες τιμές.

Συνεχίζονται οι βροχές και την Κυριακή με τάση εξασθένησης στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα φτάνουν τα 9-10 μποφόρ στα πελάγη δημιουργώντας προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη άνοδο καθώς από τη νέα εβδομάδα θα σημειώσει και πάλι πτώση.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top