νεα κρητη totalfitness news


Το Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωφελούς μη κ.χ ιδρύματος  - Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ‘‘Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΝΟΥ’’ με έδρα την πόλη της
Τήνου, προκηρύσσει μία (1) θέση Β. Νοσηλευτή/τριας για την κάλυψη νοσηλευτικών αναγκών.


Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι μέσης τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης νοσηλευτικής σχολής Α΄ ή  Β΄  Κύκλου σπουδών Τ.Ε.Ε βοηθών νοσηλευτών ή δημόσιων ή ιδιωτικών Ι.Ε.Κ.,  με ανάλογη αποδεδειγμένη νοσηλευτική εμπειρία (προϋπηρεσία) και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

· Να είναι Έλληνες πολίτες κατά προτίμηση Τήνιοι, ηλικίας μέχρι 40 ετών.

· Να έχουν φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων τους. Προκειμένου περί άρρενος  να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Η πρόσληψη θα γίνει χωρίς διαγωνισμό. Ο/Η επιλεγείς θα συνάψει με την Μονάδα σύμβαση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης περιόδου εννέα (09) μηνών δυναμένης μετά από επιτυχή υπηρεσία και συμφώνα με τις διαμορφούμενες και επιτακτικές ανάγκες της Μονάδας να παραταθεί κατά εννέα (09) επιπλέον μήνες με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από εισήγηση του Διευθυντή  της Μονάδας.

Όργανο επιλογής είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Μονάδας, δυναμένου να επιλέξει μεταξύ των υποψηφίων με τα περισσότερα προσόντα, χωρίς να δεσμεύεται από τον όρο «κατά προτίμηση Τήνιος».

Η  παρούσα να αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων της Μονάδας, στον Δήμο Τήνου,   στο Π.Ι.Ι.Ε.Τ.,  καθώς και στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, βιογραφικά μετά των λοιπών δικαιολογητικών στο γραφείο της  Μονάδας και στην Διεύθυνση:  Ευαγγελιστρίας 68 , Τήνος, ΤΚ 84200, τις εργάσιμες μέρες και ώρες, εντός προθεσμίας δέκα (10)  ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από της τελευταία δημοσίευση στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο. 

Για περισσότερες πληροφορίες δυνάσθε να απευθύνεστε  στον Διευθυντή - Διοικητικό Υπεύθυνο της Μονάδας κ. Γρηγοράκη Γεώργιο ή στην Γραμματέα Γενικών καθηκόντων κ. Ελένη Πολυκανδρίτη, τις εργάσιμες μέρες και ώρες. 

Ο Πρόεδρος
Ευάγγελος Καλογήρου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top