νεα κρητη totalfitness news

Επιστρέφει στην Ελλάδα το Ιθάκη -  Αναλαμβάνει την γραμμή Θεσσαλονίκη-Κυκλάδες-Κρήτη
Διπλή η χαρά των Κυκλάδων για το αγαπημένο μας Blue Star Ithaki!
Ποιος δεν θα ήθελε να το δει ξανά στα νερά των Κυκλάδων. 
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η παραμονή του στο Καναδά δεν θα κρατήσει και πολύ καθώς η συμφωνία της Καναδικής Κυβέρνησης με τον Όμιλο Attica δεν θα ολοκληρωθεί τελικά.
Μετά από κάποια δοκιμαστικά ταξίδια που πραγματοποίησε διαπιστώθηκαν προβλήματα, ενώ και η μεταφορική του ικανότητα αναφορικά με τα φορτηγά κρίθηκε μικρή για τις ανάγκες της περιοχής, 
Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία μπορεί το πρώην Ιθάκη να έχει αλλάξει χρώματα και σινιάλα, αλλά όπως όλα δείχνουν δε θα επηρεάσει τις τελικές αποφάσεις τους. 
Σύμφωνα με το πρωθυπουργό του Καναδά Στίβεν Χάρπερ η Καναδική Κυβέρνηση θα επιβαρυνθεί την μεταφορά του Ιθάκη στην Ελλάδα, καθώς και την ανακατασκευή του πλοίου αλλά με την συμφωνία να επιστραφούν τα 31,2 εκατ. ευρώ. 
Παράλληλα οι εξελίξεις στην Ελλάδα τρέχουν και δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες να δούμε το Ιθάκη ταξιδεύει στο Αιγαίο Πέλαγος λίγο πριν το καλοκαίρι. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η εταιρία δεν θέλει να χάσει καθόλου χρόνο και σκέφτεται να βάλει το Ιθάκη σε μια γραμμή που είναι πάγιο αίτημα των νησιωτών και των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, η επαναδραστηριοποίηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Κυκλάδων-Κρήτης, όχι από το πλοίο Λευκά όρη αλλά από το Ιthaki. 
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σύρο-Νάξο-Σαντορίνη-Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα. 
Η χαρά θα είναι διπλή για τους Κυκλαδίτες με το Ιθάκη να επιστρέφει στα ελληνικά νερά αλλά και την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης- Κυκλάδων-Κρήτης να επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια και δημιουργώντας σημαντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και εξυπηρέτησης των νησιωτών.
 Καλη Πρωταπριλιά....

Πηγή cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top