νεα κρητη totalfitness news



Με ευλάβεια και εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας στην ιερά νήσο Τήνο, η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Δωροθέου, Επισκόπου Τύρου καθ' ην άγει τα σεπτά Του ονοματήρια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεος Β'.

Την παραμονή εσπέρας τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Πολυιερατικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ημέρα ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή των Εφημερίων μετά το πέρας της οποίας ακολούθησε Δοξολογία επί τη ονοματική εορτή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Παρέστησαν ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου κ. Νικόλαος μετά της συνοδείας αυτού, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος της Αδελφότητος Τηνίων εν Αθήναις, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδος Γύρλας, Εκκλησιαστικοί Επίτροποι, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Μεγαλόχαρη», Ιεροψάλτες, Διευθυντές Σχολείων και Εκπαιδευτικοί, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών και Διευθυντές Τραπεζών, οι Υπάλληλοι του Ιερού Ιδρύματος, Πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών Φορέων και Εκκλησιαστικών Συλλόγων και Σωματείων, και ευσεβείς Χριστιανοί.

Μετά το πέρας της Δοξολογικής δέησης, παρετέθη μικρά δοχή στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διοικούσης Επιτροπής.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top