Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

Το λιμεναρχείο Ουρανούπολης Στο ΧΩΝΙ: "Είναι όλοι καλά στο πλοίο του Αγίου Ορους"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το λιμεναρχείο Ουρανούπολης Στο ΧΩΝΙ: "Είναι όλοι καλά στο πλοίο του Αγίου Ορους"
Ευτυχώς, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης www.toxwni.gr , το ναυτικό ατύχημα στο Άγιο Όρος δεν είχε ανθρώπινα θύματα.

Το Λιμεναρχείο Ουρανούπολης διαβεβαιώνει ότι οι λιγοστοί επιβαίνοντες του ταχύπλοου Σοφία, το οποίο νωρίτερα προσάραξε, είναι καλά στην υγεία τους.
Το ευτύχημα είναι ότι το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε σε θαλάσσιο χώρο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι επιβάτες του "Σοφία" είχαν ακριβώς για αυτόν τον λόγο Άγιο.
Προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι το 42 θέσεων ταχύπλοο είχε περάσει πολύ πρόσφατα από service. Toν τελευταίο καιρό, πάντως, υπήρχαν φωνές που επισήμαιναν ότι η διαχείριση των γραμμών ήταν σε πλημμελή κατάσταση και που προειδοποιούσαν για το επερχόμενο κακό.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ "ΣΟΦΙΑ"

Διαβάστε ακόμη : 


orossofia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φωνή της Τήνου δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να ΜΗΝ δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε, όπως και να διαγράφονται όταν αυτά εντοπίζονται καθώς δεν ελέγχονται κάθε φορά που αναρτάτε κάποιο σχόλιο.
Τέλος τα σχόλια στο ΜΠΛΟΚ υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.