Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

Ελληνικά υδατοδρόμια: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

YDROPLANO4
Το ζήτημα των υδροπλάνων είναι “βασανισμένο και ευαίσθητο”. Οι επενδυτές είναι “must” να βοηθηθούν, γιατί η Πολιτεία θα πρέπει διαφορετικά να ξεχάσει τις
επενδύσεις στο διηνεκές. Αυτές που η Ελλάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε σήμερα.
Είναι μεγάλος ο “Γολγοθάς” που πέρασαν και περνούν οι επενδυτές που απεφάσισαν να ιδρύσουν εταιρείες υδροπλάνων στην Ελλάδα.
Η άκρατη γραφειοκρατία που κόβει την όρεξη κάθε επενδυτή, δοξάσθηκε και εδώ. Άλλωστε, από 10ετίας και πλέον επενδυτής από Καναδά απελπίστηκε όταν προσπάθησε να επενδύσει στον τομέα και ζημιώθηκε ανάλογα.
Σήμερα τα υδατοδρόμια του Λαυρίου, Ραφήνας (Αγία Μαρίνα), Αλεξανδρούπολης, Πάτρας, Βόλου και Θεσσαλονίκης είναι κοντά στην αδειοδότηση που ήδη εξασφάλισε η Κέρκυρα. Περαιτέρω προβλέπονται αντίστοιχα και charter πτήσεις σε ολόκληρο τον Αργοσαρωνικό ίσως και Δωδεκάνησα. Για τις Κυκλάδες που υπάρχει βλέψη είμαστε απαισιόδοξοι ιδιαίτερα, λόγω καιρικών συνθηκών το καλοκαίρι. Ίσως η Πελοπόννησος και κάποιες παραλίμνιες περιοχές να είναι πρόσφορες….
Μεγάλη ανάγκη έχει και η Χαλκιδική, που απαιτούνται πτήσεις για νοσοκομειακά έκτακτα περιστατικά.
Το ζήτημα των υδροπλάνων είναι “βασανισμένο και ευαίσθητο”. Οι επενδυτές είναι “must” να βοηθηθούν, γιατί η Πολιτεία θα πρέπει διαφορετικά να ξεχάσει τις επενδύσεις στο διηνεκές. Αυτές που η Ελλάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε σήμερα.
Πηγή: traveldailynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φωνή της Τήνου δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να ΜΗΝ δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε, όπως και να διαγράφονται όταν αυτά εντοπίζονται καθώς δεν ελέγχονται κάθε φορά που αναρτάτε κάποιο σχόλιο.
Τέλος τα σχόλια στο ΜΠΛΟΚ υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.