Το φεστιβάλ Τήνου και το θέατρο Φούρνος παρουσιάζουν:
Ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρά παιδιά βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία για μια ευχάριστη πρώτη επαφή με το θέατρο . Η παράσταση που αγαπήθηκε πολύ από χιλιάδες θεατές συνεχίζει να προσφέρει τα μηνύματα και τις «γεύσεις της», ανανεωμένη για 7η χρονιά.
Μήλα Ζάχαρη Κανέλα για παιδιά από 2,5 έως 6 ετών

Το έργο μας Μήλα Ζάχαρη Κανέλλα απευθύνεται σε μικρά παιδιά είναι διαδραστικό και μιλάει για τη δύναμη της θέλησης, την αξία της ανταλλαγής , την αλληλοϋποστήριξη και τη δύναμη της αισιοδοξίας. Παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες και ενεργό συμμετοχή των παιδιών Μια γιαγιά αποφασίζει να φτιάξει μια μηλόπιτα για να την πάει στα εγγονάκια της όμως τι απελπισία διαπιστώνει ότι αντί για μήλα έχει ροδοκόκκινα κεράσια !
Τι να κάνει? Αποφασίζει να βρει κάποιον που θα αντάλλασσε τα κεράσια της με τα μήλα που ήθελε. Στην πορεία διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Ξεκινάει μια διαδρομή όπου έρχεται σε επαφή με διαφορετικούς ήρωες ώσπου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να αποδείξει ότι όταν θέλουμε πολύ κάτι μπορούμε να το καταφέρουμε.
Επιμέλεια-Διασκευή Ελεάννα Σαντοριναίου
Προσαρμογή διαλόγων Ευγενία Μαραγκού
Σκηνογραφία Κούκλες Άννα Σαντοριναίου
Σκηνικά Ευγένιος Αρβανιτάκης
Μουσική πρωτότυπη ABC (Alternative Blues Company)
Φωτισμοί Θέμος Σβορώνος
Παίζουν Ευγενία Μαραγκού Ματίνα Δημητροπούλου
Διάρκεια της παράστασης 50’
Δημοτικός παιδικός σταθμός Τήνου
Οδός Μεγαλόχαρης
Σάββατο 27 Ιουνίου στις 19:30
Είσοδος:5€
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Φωνή της Τήνου δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να ΜΗΝ δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε, όπως και να διαγράφονται όταν αυτά εντοπίζονται καθώς δεν ελέγχονται κάθε φορά που αναρτάτε κάποιο σχόλιο.
Τέλος τα σχόλια στο ΜΠΛΟΚ υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.