Τρομερός συνδιασμός! Η ντομάτα ισορροπεί με την κάπαρη και δίνουν άλλη διάσταση στο κρέας! Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από τον Άκη Πετρεζίκη.
Διαβάστε τη συνταγή για τις κοτολέτες μοσχαριού:
Εκτέλεση: 20 λεπτά
Μερίδες: 2
Υλικά συνταγής:
4 μοσχαρίσιες κοτολέτες μετρίου μεγέθους (800 γρ.) 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλιά της σούπας λεπτό ξύσμα φλούδας λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο επιπλέον 1 κουταλιά της σούπας λεπτό ξύσμα φλούδας λεμονιού επιπλέον 2 μέτρια κολοκυθάκια χοντροκομμένα 3 μεγάλες ντομάτες χοντροκομμένες 60 ml ζωμό κοτόπουλο 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπολτό 2 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη στραγγισμένη
Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τις κοτολέτες μοσχαριού, στο Συνταγές με κέφι.
Πηγή: http://www.fimes.gr
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου