

Υπάρχει λύση και γι’ αυτό! Για να μην πετάξουμε τίποτα…
Αρχικά το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις εξωτερικά στην κατσαρόλα ή το τηγάνι κρύο νερό, για να χαμηλώσει η θερμοκρασία του πάτου της.
Μετά άλλαξε το μαγειρικό σου σκεύος, μεταφέροντας στο καθαρό μόνο μέρος του φαγητού που δεν έχει καεί και συνέχισε το μαγείρεμα προσθέτοντας τα απαραίτητα υγρά. Έτσι το φαγητό δεν θα μυρίσει καμένο, και θα δείχνει τέλεια μαγειρεμένο!
Extra tip: Την κατσαρόλα που κάηκε μπορείς αν την καθαρίσεις εύκολα αν την αφήσεις γεμισμένη για λίγες ώρες με ζεστό νερό και σαπούνι πλυντηρίου πιάτων.
Πηγή: faysbook.gr - gkourou.com/
Σχετικές Αναρτήσεις
Ιδέες για να γιορτάσεις τον Αγιο Βαλεντίνο χωρίς να δώσεις ευρώ!
14 Φεβ 20190Στις 14 Φεβρουαρίου η νύχτα θα είναι μαγική Μασάζ Δεν χρειάζεται να είσαι ο...Read more »
H ημέρα του Αγίου Πνεύματος και οι επόμενες αργίες
24 Μάϊος 20170Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου «πέφτει» φέτος η ημέρα του Αγίου Πνεύματος. Κανονικά θα λειτουργήσουν την η...Read more »
«1ο Across Country Club Hotel & Suites Charity Gala Fashion Show 2017»
27 Απρ 20170Το Σάββατο 22 Απρίλιου έλαβε χώρο το «1ο Across Country Club Hotel & Suites Charity Gala...Read more »
της Ρέας Βιτάλη «Πώς θα είμαι στη φάτσα το 2022;»
24 Απρ 20170Η Μπριζίτ Τρονιέ είναι 64 ετών, ο Εμανουέλ Μακρόν 39. Πόσο άβολα μας κάνουν να νοιώθουμε καθώς μ...Read more »
Γιατί τσουγκρίζουμε αυγά το Πάσχα; - Τι συμβολίζει αυτό το έθιμο;
15 Απρ 20170Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα του Πάσχα και ίσως το κοινό έθιμο όλων των Ελλήνων είναι το τσού...Read more »
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου