Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 29 Μαρτίου, το πρόγραμμα εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής
και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθυνόταν σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών στην Τήνο.
και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθυνόταν σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών στην Τήνο.
Το σεμινάριο ξεκίνησε το Σάββατο 28 Μαρτίου και τελείωσε σήμερα, ο αριθμός των ατόμων που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικός.
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου