νεα κρητη totalfitness news


Αξιότιμε Αρχηγέ του Λιμενικού Σώματος,

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι το πλωτό του Λιμενικού Σώματος ΠΛΣ-609 που εδρεύει στην Τήνο πρόκειται να αποχωρήσει από το νησί μας για 40 ημέρες.

Το εν λόγω πλωτό μέσο είναι απολύτως απαραίτητο για το νησί μας, καθώς, ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο, πραγματοποιεί τις διακομιδές των ασθενών που κρίνεται απαραίτητο να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Σύρου. Η μοναδική υπηρεσία υγείας στο νησί μας είναι το υποστελεχωμένο Κέντρο Υγείας Τήνου, στο οποίο είναι αδύνατον να αντιμετωπιστούν σοβαρά και έκτακτα περιστατικά. Ακόμη, σας γνωρίζω ότι Τήνος δεν διαθέτει αεροδρόμιο, ούτε και συχνή θαλάσσια σύνδεση με τη Σύρο που εδρεύει το Νοσοκομείο. Πέρα από τις διακομιδές των ασθενών (10-15 τον αριθμό μηνιαίως), το πλωτό μέσο συμμετέχει σε έρευνες και διασώσεις στη θάλασσα με ιδιαίτερα επιτυχή αποτελέσματα.   

Παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη τα ανωτέρω θέματα ασφάλειας των νησιωτών και ενεργήσετε ανάλογα για την παραμονή του πλωτού στην Τήνο.


Με τιμή,
ο Δήμαρχος


Παναγιώτης Κροντηράς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ν Ο Μ Ο Σ  Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν
ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ευαγγελιστρίας 72, ΤΚ: 84200, Τήνος
' 2283360100
Ê 2283360139                                    Τήνος, 8/11/2013

Πληροφορίες: 2283360125            Αρ. Πρωτ.: 15934

Προς:   Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος        Αντιναύαρχο ΛΣ Δημήτριο Μπαντιά

Κοιν.:

1. 6η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ

2. Υπολιμεναρχείο Τήνου

3. Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου –Τήνου κ. Δωρόθεο


Αξιότιμε Αρχηγέ του Λιμενικού Σώματος,

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι το πλωτό του Λιμενικού Σώματος ΠΛΣ-609 που εδρεύει στην Τήνο πρόκειται να αποχωρήσει από το νησί μας για 40 ημέρες.

Το εν λόγω πλωτό μέσο είναι απολύτως απαραίτητο για το νησί μας, καθώς, ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο, πραγματοποιεί τις διακομιδές των ασθενών που κρίνεται απαραίτητο να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Σύρου. Η μοναδική υπηρεσία υγείας στο νησί μας είναι το υποστελεχωμένο Κέντρο Υγείας Τήνου, στο οποίο είναι αδύνατον να αντιμετωπιστούν σοβαρά και έκτακτα περιστατικά. Ακόμη, σας γνωρίζω ότι Τήνος δεν διαθέτει αεροδρόμιο, ούτε και συχνή θαλάσσια σύνδεση με τη Σύρο που εδρεύει το Νοσοκομείο. Πέρα από τις διακομιδές των ασθενών (10-15 τον αριθμό μηνιαίως), το πλωτό μέσο συμμετέχει σε έρευνες και διασώσεις στη θάλασσα με ιδιαίτερα επιτυχή αποτελέσματα.   

Παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη τα ανωτέρω θέματα ασφάλειας των νησιωτών και ενεργήσετε ανάλογα για την παραμονή του πλωτού στην Τήνο.


Με τιμή,
ο Δήμαρχος


Παναγιώτης Κροντηράς

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top