νεα κρητη totalfitness news

Πρωτοφανής νεροποντή «έπνιξε» τη Ρόδο -Δύο άνθρωποι αγνοούνται [εικόνες & βίντεο]
Δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα 50 και 27 ετών αντίστοιχα, αγνοούνται στη Ρόδο καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν  παρασύρθηκε από χείμμαρο που δημιουργήθηκε λόγω της σφοδρής νεροποντής.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, όλοι τους εκπαιδευτικοί.
Σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολουθούσαν, από το Παραδείσι προς την Κρεμαστή και ενώ έφθασαν σε ποτάμι, το αυτοκίνητό τους άρχισε να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Και οι τρεις βγήκαν από το αυτοκίνητο και στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική η οποία κατάφερε να σώσει μόνο τον 30χρονο συνεπιβάτη τους.

Ο 50χρονος και η 30χρονη παρασύρθηκαν από τα νερά και τα ίχνη τους αγνοούνται και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των δύο εκπαιδευτικών στην Κρεμαστή.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική αντίστοιχες επιχειρήσεις απεγκλωβισμού οδηγών έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του νησιού με χαρακτηριστικότερη αυτής μιας κοπέλας στον Αρχάγγελο που απεγκλωβίστηκε πριν από λίγο.

Ενδεικτικό, πάντως, της έντασης των φαινομένων που πλήττουν το νησί από το μεσημέρι ήταν ότι στην Ιαλυσό περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και κατέληξαν στο παλαιό νεκροταφείο, το ένα πάνω στο άλλο.

Η πυροσβεστική της Ρόδου έχει τεθεί σε επιφυλακή, ενώ οι κλήσεις για άντληση υδάτων ξεπερνούν τις 140. Oι δρόμοι από το Φαληράκι μέχρι την Κρεμαστή μετατράπηκαν σε ποτάμια, με το ύψος του νερού να ξεπερνά σε ορισμένα σημεία και το μισό μέτρα, ενώ τεράστια προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην πόλη της Ρόδου, καθώς ο όγκος της βροχής που έπεφτε ασταμάτητα, δημιουργήσε ένα κυκλοφοριακό χάος.

Παράλληλα, εξαιτίας της πρωταφανούς νεροποντής, πολλές περιοχές της Ρόδου βρέθηκαν χωρίς ρεύμα εξαιτίας των κεραυνών που έθεσαν εκτός λειτουργίας πολλές γραμμές.












Πηγή: iefimerida.gr 


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top