νεα κρητη totalfitness news

Αναστάτωση επικράτησε, όταν  λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη, έφτασε στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στη συμπρωτεύουσα...
Ο οδηγός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, καθώς κατατέθηκε μήνυση εναντίον του για κακοποίηση ζώου.

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη, όταν μία νεαρή κοπέλα που ήθελε να ταξιδέψει πήγε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο με το σκυλί της.

Ο οδηγός της είπε ότι αυτό απαγορεύεται βάσει νόμου όταν το ζώο είναι πάνω από 10 κιλά.  Η κοπέλα προκειμένου να ταξιδέψει, έβαλε το σκυλί, το οποίο ήταν σε κλουβί, σε χώρο του λεωφορείου δίπλα στις αποσκευές.

Ωστόσο ενημερώθηκε για το περιστατικό μία εθελόντρια του φιλοζωικού συλλόγου Τρικάλων, η οποία κάλεσε άμεσα το σταθμάρχη, ενώ εν συνεχεία ενημερώθηκε η Αστυνομία για να κινηθεί αυτεπάγγελτα η διαδικασία.

Όταν έφτασε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι και οδήγησαν στο αυτόφωρο τον οδηγό.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο maximum 93,6 ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου Σταμάτης Ντούμπας ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα κακοποίησης του ζώου.

Το λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο είναι καινούριο και ο χώρος όπου τελικά τοποθετήθηκε το ζώο έχει εξαερισμό και θερμοκρασία ίδια με αυτή της καμπίνας.

Μάλιστα διεμήνυσε ότι κανένας δεν υποχρέωσε την κοπέλα να βάλει το σκυλί στο χώρο αυτό, αλλά το αποφάσισε η ίδια, διότι διαφορετικά δε θα ήταν δυνατόν να ταξιδέψει.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Ντούμπα, η ίδια η κοπέλα παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι το κατοικίδιό της ζυγίζει πάνω από 10 κιλά.

Επομένως, ούτως ή άλλως δε θα μπορούσε να το πάρει μαζί στο χώρο των επιβατών, δεδομένου ότι ο σχετικός νόμος είναι συγκεκριμένος.

Πηγή http://www.plektani.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top