νεα κρητη totalfitness news

Μπαίνει στο αεροπλάνο η τρόικα και πετάει για Ελλάδα

Μπαίνει στο αεροπλάνο η τρόικα και πετάει για Ελλάδα. Μετά το θρίλερ....

Κανονικά, την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να φτάσει, τελικά μετά το θρίλερ, η τρόικα στην Ελλάδα για τον έλεγχο επί του ελληνικού προγράμματος.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε την άφιξη της τρόικας στις 4 Νοεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), δεν έχει αλλάξει κάτι, αν και από την Κομισιόν έλεγαν ότι περιμένουν ορισμένα στοιχεία.
Μάλιστα, από το υπουργείο Οικονομικών ανέφεραν χθες πως την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη μεταξύ του υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, και των επικεφαλής της τρόικας, αφού το ραντεβού έχει ήδη ζητηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στουρνάρας είχε επικοινωνία με τον επικεφαλής του Euroworking Group, Τ. Βίζερ, το βράδυ της Τετάρτης για να μάθει και ο ίδιος τι θα γίνει με την άφιξη της τρόικας και από ότι αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, τελικά θα φτάσουν κανονικά στην Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση να έρθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών της χώρας, όπως είχε προγραμματιστεί, δεν σημαίνει ότι έχουν κλείσει τα ανοιχτά ζητήματα.
Μάλιστα και το Reuters, από όπου ξεκίνησε η ιστορία για την επιστροφή της τρόικας, αναφέρει ότι από το ΔΝΤ ξεκαθαρίστηκε ότι την Τρίτη ο Τόμσεν πιάνει δουλειά στην Αθήνα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top