νεα κρητη totalfitness news



Την παράταση μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου το 2015 των αδειών για τις οποίες είχαν υποβληθεί πλήρεις φάκελοι πριν την έναρξη εφαρμογής του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ) και τη δημοσίευση του νόμου 4030/2011, ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ. 
Είχαν προηγηθεί σχετικά αιτήματα από πολίτες και επιστημονικούς φορείς.
 
Η παράταση αφορά:
- όσους πολίτες έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο για την έκδοση άδειας οικοδομικών εργασιών σύμφωνα με τον ΓΟΚ προ της ημερομηνίας έναρξης του νόμου 4067/2012 και 
- όσους πολίτες έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο για την έκδοση άδειας οικοδομικών εργασιών προ της ημερομηνίας έναρξης του νόμου 4030/2011, με τον οποίο προβλέπεται διαφορετική διαδικασία έκδοσης αδειών και άλλα δικαιολογητικά.
 
«Η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει υποχρεώσει αρκετούς συμπολίτες μας να καθυστερήσουν την υλοποίηση των οικοδομικών έργων που είχαν προγραμματίσει», δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης.
 
Τέλος, ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε στον συμβολικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης ημερομηνίας, καθώς συμπίπτει με την προθεσμία του νέου νόμου για την αυθαίρετη δόμηση, συμβολίζοντας έτσι «το οριστικό πέρασμα από την "παλαιά" στη "νέα εποχή" στα θέματα πολεοδομίας», όπως είπε χαρακτηριστικά.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top