νεα κρητη totalfitness news


Ελάχιστες σε σχέση με τον συνολικό αριθμό τους είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι αιτήσεις θεραπείας για την 3Κ, που, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει δεκτές από το ΑΣΕΠ, επιβεβαιώνοντας, με αυτό τον τρόπο το, από 15 Ιουλίου, σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας. 

Συγκεκριμένα,  σύμφωνα με στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής, από τις 1000 αιτήσεις το πολύ μερικές δεκάδες έχουν γίνει δεκτές, χωρίς, ωστόσο, να προσδιορίζουν τον ακριβή αριθμό. Μάλιστα, στις συγκεκριμένες αποφάσεις θα δοθεί προτεραιότητα, ώστε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να έχουν εκδοθεί και επίσημα και οι υποψήφιοι να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Το γεγονός επιβεβαιώνει σε σχετική της ενημέρωση προς τα μέλη της και η «Εργατική Αντεπίθεση», που είχε χθες συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ανεξάρτητης αρχής: «Το αίτημά μας ήταν η επίσπευση ολοκλήρωσης των 1000 έως τώρα !!! επισήμως κατατεθημένων αιτήσεων θεραπείας, για να προχωρήσουν ομαλά οι διαδικασίες προσφύγων στα Διοικητικά Εφετεία. Μας απάντησαν, όπως ήταν φυσικό, ότι ο μεγάλος όγκος των αιτήσεων θεραπείας δυσκολεύει την επίσπευση της ολοκλήρωσης και ότι θα δοθεί προτεραιότητα στις ελάχιστες περιπτώσεις που έχουν γίνει δεκτές, για ευνόητους λόγους, οι οποίες θα φθάσουν εντός Σεπτεμβρίου στην κατοχή των υποψηφίων και εν’ συνεχεία, πιθανά μέσα Οκτώβρη, θα παραλάβουν τις αιτιολογημένες απαντήσεις όσοι τις έχουν ‘χάσει’».



Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top