νεα κρητη totalfitness news

ΟΑΕΕ έρχεται το αυτοκόλλητο θεώρησης 2014Ο ΟΑΕΕ Όπως αποκαλύπτει το dikaiologitika.gr ξεκινάει από 1/12/2013 την αποστολή του αυτοκόλλητου θεώρησης των βιβλιαρίων ασθενείας του ΟΑΕΕ για το έτος 2014

Η Θεώρηση βιβλιαρίων ΟΑΕΕ και για το 2014 , όπως δημοσιευει πρώτο το dikaiologitika.gr, γίνεται με το αυτοκόλλητο που στέλνει στους δικαιούχους της ασφάλισης . Με το αυτοκόλλητο θέωρησης που παραλαμβάνουν οι ασφαλισμένοι, ο ΟΑΕΕ πιστοποιεί ότι πληρούν οι ασφαλισμένοι τις προϋποθέσεις χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας για παροχές ασθενείας δηλαδη έχουν καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές της τελευταίας εν ασφαλίσει τριετίας από 1/8/2010έως 1/8/2013 και με αυτήν ανανεώνεται αυτόματα για το χρονικό διάστημα από 1/1/2014 έως 31/12/2014 η ισχύς του βιβλιαρίου ασθενείας τόσο για τους ίδιους όσο και για τα προστατευόμενα απ΄ αυτούς τέκνα, ηλικίας μέχρι - 18 - ετών, χωρίς να απαιτείται η προσέλευσή τους στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ για την θεώρηση. 


Στην αυτοκόλλητη ετικέτα έχει προβλεφθεί χώρος για εκτύπωση του ονοματεπώνυμου του άμεσα ασφαλισμένου και μέχρι τεσσάρων (4) τέκνων αυτού ηλικίας μέχρι 18 ετών. Στην περίπτωση που οι ασφαλισμένοι έχουν ως προστατευόμενα μέλη συζύγους, τέκνα άνω των - 18 - ετών, γονείς κλπ., δηλ. μέλη που δεν περιλαμβάνονται στην αυτοκόλλητη ετικέτα, πρέπει να προσέρχονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΕ με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (συμπεριλαμβανομένου και του ΑΜΚΑ) για την παράταση του δικαιώματος παροχών ασθενείας των παραπάνω προσώπων. 

Επίσης, οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που για οποιοδήποτε λόγο δεν θα παραλάβουν το αυτοκόλλητο σύμφωνα με την εγκύκλιο που παρουσιάζει το δικαιολογητικά (π.χ. έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση οφειλών κλπ.) θα πρέπει να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ για τη θεώρηση του βιβλιαρίου ασθενείας τους για το 2014 

Όσον αφορά τους ανασφάλιστους συζύγους επισημαίνεται, ότι τόσο για την καταχώρηση αυτών στο βιβλιάριο ασθενείας του ΟΑΕΕ, όσο και για την παράταση του δικαιώματός τους, απαιτείται εκτός από τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του προηγούμενου οικονομικού έτους.
www.dikaiologitika.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top